Tag: tisztaság

17
okt

Palota legyen zöld és tiszta!

A szeptember elején útjára indított őszi Tisztasági hónapnak a civil szervezeteken, helyi közösségeken és a lakosságon kívül résztvevője volt az önkormányzat cége, a Répszolg is.

11
szept

Lombzsákot oszt az önkormányzat

Ismét meghirdette az őszi „Tisztasági hónap” rendezvénysorozatát az önkormányzat, melynek fő célja a lombhullás időszakában a kerületi családi házas övezetek közterületein – az ingatlanok előtti utcaszakaszokon – keletkező zöldhulladék összegyűjtése. Az önkormányzat zöldhulladékgyűjtő zsákokkal, valamint azok elszállításával támogatja a lakosságot.

28
jún

A tisztább strandokért indult kampány

A fürdőhigiéné javításáért, a tisztább strandokért fogott össze a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei (BGYH) Zrt.-vel: tájékoztatási kampányban hívják fel a figyelmet a fürdőzés alapszabályaira.

28
jún

A lakóknak is van feladatuk

A közterületek takarítása az önkormányzat kötelező feladata – azonban a lakóknak, ingatlantulajdonosoknak is van szerepe e téren.

22
máj

Tervet készített az önkormányzat a tisztább kerületért

Intézkedési tervet dolgozott ki a közterületek rendjének megóvására az önkormányzat. Erről tartott sajtótájékoztatót a kerület vezetése május 21-én, amin az is elhangzott, hogy szigorúbban lépnek fel a szemetelőkkel szemben.