Átlagos olvasási idő: < 1 perc

Ahol egykoron a Skodák Palotája, majd egy Schiller Autószalon volt, ott most már egy SPAR áll. A Bánkút utca és a Szentmihályi út találkozásánál november 9-én nyílt meg a vásárlóközönség előtt a kerület legújabb szupermarkete. A volt autószalon csaknem másfél milliárd forintból alakult át egy 700 négyzetméteres eladóterű áruházzá. Az átalakulásra szükség is volt, mert a frekventált helyen álló épület régóta üresen állt.

„Kétszeres öröm számunkra, amikor nemcsak egy népes fővárosi kerület lakóinak kínálunk új bevásárlási lehetőséget, de életet lehelünk egy korábban már bezárt épületbe – mondta Maczelka Márk, a SPAR Magyarország kommunikációs vezetője. – Új funkciót adunk ezeknek a tereknek, és környezettudatos módon építünk meg egy modern áruházat, amely teljeskörűen kiszolgálja a környékbeli családokat.”

A környezetvédelmi szempontokat szem előtt tartó új SPAR szupermarket 24 dolgozónak jelent munkalehetőséget, és nap mint nap kényelmes bevásárlási lehetőséget nyújt a kerületben élőknek, illetve az északi országrészből a fővárosba érkezőknek.

Comments are closed.