Átalakult a szakrendelő honlapja

Átlagos olvasási idő: < 1 perc

Augusztus elején megújult a XV. kerületi Egészségügyi Intézmények weboldala. Az új oldalról Nagy Imre finanszírozási, controling és informatikus vezető beszélt lapunknak.

Az SzTK honlapja

Az SzTK honlapja

Több panasz érkezett hozzánk a régi weboldallal kapcsolatban, ugyanis rosszul kezelhető, elavult és rossz információkat tartalmazó volt – mondta a szakember. – A telefonszámok, a rendelési idők nem a valóságot tükrözték. Ezért szerettük volna frissíteni az oldalt.
Az igényt csak erősítette, hogy a szakrendelő központi telefonszáma és a mellékek számai is megváltoztak a közelmúltban. Az új design, a frissített adatok és az esztétikusabb felület mellett azonban a legfontosabb változás, hogy mostantól online is lehet időpontot foglalni.
– Jelenleg három rendelésre, a fül-orr-gégészetre, a szemészetre és az urológiára lehet a weboldalon keresztül is időpontot foglalni. Megpróbáltuk a foglalás menetét a lehető legjobban leegyszerűsíteni, hogy mindenki számára érthető és kezelhető legyen – mondta Nagy Imre.
Nagyon fontos, hogy csak az tud online időpontot foglalni a rendelésekre, valamint az orvosokhoz, aki volt már korábban kezelésen, és rögzítették adatait a rendszerben. A foglaláshoz ugyanis érvényes TAJ-szám és születési dátum szükséges.
Nagy Imre elmondta, hogy a web@xv-euint.hu e-mail címre várják az oldallal és a kerületi egészségügyi szolgáltatással kapcsolatos lakossági véleményeket, mert szeretnék, ha a weboldal nemcsak naprakész lenne, hanem a betegekkel való interaktív kapcsolat eszközévé is válna.

Comments are closed.