Tiszta porta, virágos kert 2014 – pályázat

Átlagos olvasási idő: < 1 perc
Pályázati Felhívás a „Tiszta porta, virágos kert” cím adományozására
Budapest Főváros XV. kerület Rákospalota, Pestújhely, Újpalota Önkormányzata pályázatot hirdet a „Tiszta porta, virágos kert” cím adományozására.A pályázat célja: a társasházakban, családi házak, kerületi intézmények, vállalkozások portáján és környezetükben rend, tisztaság kialakítása, a kerület szépítése, kulturált környezet megvalósítása.Pályázati kategóriák:

  • zárt udvaros és egyéb társasház
  • családi ház
  • intézmények, vállalkozások

A pályázatnak tartalmaznia kell: a pályázó nevét (közösségi pályázat esetén a közösség és a közösséget képviselő személy nevét is!), postacímét, telefonszámát, e-mail címét, a pályázaton részt vevő ingatlan címét. A pályázathoz mellékelni kell legalább 1 darab fényképfelvételt a nevezni kívánt helyszínről.

A pályázatot 2 példányban kell benyújtani.

Pályázni a „Jelentkezési Adatlap” benyújtásával lehet. Az adatlap személyesen átvehető a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati Irodáján, vagy letölthető az önkormányzat honlapjáról (www.bpxv.hu).

A pályázat kiírásának időpontja: 2014. május 31.

A pályázat benyújtásának határideje: 2014. július 31. 12.00 óra

A pályázat elbírálásának határideje: 2014. szeptember 30.

A pályázatok benyújtásának helye: Budapest Főváros XV. kerületi Önkormányzat Polgármesteri Hivatal, Városüzemeltetési Osztály titkárság (1152 Bp. Bocskai u. 1-3., B épület 227. szoba).

A borítékon kérjük feltüntetni: ”Tiszta porta, virágos kert 2014.

A pályázatokat Budapest Főváros XV. kerület Rákospalota-Pestújhely-Újpalota Önkormányzatának Képviselő-testülete bírálja el, a Rákospalota-Pestújhely-Újpalota Környezetvédelmi Közalapítvány ajánlása alapján. A pályázatokban nevezett ingatlanokat augusztus, szeptember hónapban, előzetesen egyeztetett időpontokban keresik fel a Közalapítvány munkatársai.

A nyertes pályázatok díjazása:

A Képviselő-testület, a nyertes ingatlanok tulajdonosait, minden kategóriában, az épületük falára kihelyezhető „Tiszta porta, virágos kert Rákospalota-Pestújhely-Újpalota 2014.” dísztáblával, díszoklevéllel, valamint 30.000.- Ft értékű, kertészeti eszközök vásárlására fordítható ajándékutalvánnyal díjazza.

Az értékelés során, a pályázó ingatlanok és környezetük rendezettségét, tisztaságát, igényességét, a saját kialakítású kertek ötletességet, a társasházak tisztaságát, kulturáltságát értékeli a Képviselő-testület.

Díjazásban részesülő ingatlan, legközelebb a díj elnyerésének évét követő ötödik évben indítható újra a pályázaton.

Letölthető anyagok:
– 

Comments are closed.