Rózsa György balesete Rákospalotán

Átlagos olvasási idő: < 1 perc

A Rákospalotai Köztemető kapujának közvetlen közelében esett össze Rózsa György, az ismert televíziós, akinek a sírkert biztonsági őrei próbáltak meg segíteni, ám, miután látták, hogy nagy a baj, mentőt hívtak hozzá. 

Mint kiderült, a 73 esztendős műsorvezető megbotlott, és olyan szerencsétlenül esett, hogy eltörte a csípőcsontját. A hangos kiabálására a kapuőrök figyeltek fel, akik a sérülthöz mentek, rögtön felismerték, hogy ki hever az utcán. Megpróbáltak segíteni neki, de Rózsa Györgynek nagy fájdalmai voltak, ezért inkább segítséget hívtak. A mentő a Baleseti Intézetbe szállította a sérültet, ahol megműtötték. Rózsa György már túl van az orvosi beavatkozáson, az állapota kielégítő, ám a rehabilitációja hónapokat fog felemészteni.

 

„Nagyon elkeseredtem, mert szeptember elején indultam volna a barátaimmal Franciaországba. Az új könyvem írását sem tudom így folytatni. Kérésemre azonban áthelyeztetnek az Országos Rehabilitációs Intézetbe, ott jó kezekben leszek” – nyilatkozta Rózsa György a műtétet követően.

 

 

Comments are closed.