Formabontó edzések

Átlagos olvasási idő: < 1 perc

Online formabontó edzéseket hirdetett az egyik közösségi oldalon Miklós Nikolett, a kerületi Dynamic Karate SE edzője, a világranglistát vezető kerületi karatés Takács Eszter mestere. Az interaktív tréning január közepén kezdődött.

– Több szülő, illetve ismerősöm jelezte, hogy szívesen mozogna, azonban erre a konditermek bezárása és a télies időjárás miatt nincs lehetősége – mondta az edző. – Ezért gondoltam, hogy megpróbálok legalább online segítséget nyújtani nekik.

– Erősítő és jógagyakorlatokat kínálok, ám, érthető módon nem mindenkinek megy minden mozdulat. Ezt pedig azonnal jelezni tudja felém, így én is a résztvevőkhöz tudom igazítani a gyakorlatokat – jegyezte meg Nikolett.

Az online edzések leginkább azért formabontóak, mert egy kerületi küzdősportos szakember tartja őket, s mert a foglalkozások kortól és nemtől is függetlenek. Egy izgalmas és tartalmas órát képzeljünk el, amely idő alatt leginkább az izmok dolgoznak.

– Az edzések a karanténidőszakban sajnos csak online zajlanak majd. Minden hétfőn és szerdán 18.30 – 19.30 között várom a jelentkezőket. Aki csatlakozni szeretne hozzánk, az előtte keressen meg engem a Messengeren, illetve a +36302537230-as telefonszámon, és így meg tudom hívni abba a csoportba, melyben az edzéseket tartom – fűzte hozzá Miklós Nikolett. A formabontó edzéseket folytatni szeretné majd, ha ismét kinyitnak az edzőtermek, mivel nagyon várja, hogy személyesen is megismerje a résztvevőket.

 

Comments are closed.