Elismert művelődésszervező

Átlagos olvasási idő: < 1 perc

A Csokonai Kulturális Központ munkatársai javaslatára az Év Közművelődési Dolgozója díjat idén Nagy-Simon Patrícia művelődésszervező kapta a közművelődés napja alkalmából.

Nagy-Simon Patrícia 2001 óta, két év kihagyással, 19 éve a Csokonai Kulturális Központ telephelye, az Újpalotai Szabadidő Központ közművelődési dolgozója. A nagy rendezvények, nyári táborok aktív szervezője, koordinátora és közreműködője.

Az 1995-ben indult Kanga Klub 25 évéből majd 20 év szakmai programja és fejlődése Patríciának köszönhető. A Kanga Klub mindennapi teendői, sok-sok rendezvénye mellett a gyermekszínházi előadások, a családi kézműves játszóházak, ünnepnapokhoz kapcsolódó rendezvények szervezése is neki köszönhető. Kisgyermekes családok önszerveződő csoportjai vezetését magára vállalva, az idei évben ezekből a csoportokból új, sikeres tanfolyamokat is elindított.

A Kanga Klub rendezvényei az Újpalotai Szabadidő Központ egyik legkiemelkedőbb szakmai programja, a gyermekek szocializációja szempontjából is rendkívül fontos.

Kiemelt figyelmet fordít a társadalmi szerepvállalás, tolerancia, környezettudatos szemlélet témakörében szervezett programokra – írta méltatásában a kulturális központ vezetője.

Az önkormányzat által 2017-ben alapított díjat az a közművelődés terén dolgozó szakember kaphatja meg, aki az adott évben folyamatosan kiemelkedő kulturális vagy sportszervezői tevékenységet végzett.

Comments are closed.