Népszerű a mosoda és a varroda

Átlagos olvasási idő: < 1 perc

A nyitás óta eltelt több mint egy hónap alatt megkedvelték az InSpirálház új szolgáltatásait a kerületiek. A közösségi mosoda és varroda nagy népszerűségnek örvend. – Megnyitása óta folyamatosan keresik a szolgáltatásokat, de a mosodát veszik igénybe a legtöbben. November közepéig több mint négyszázan keresték fel, éppen emiatt előzetes időpont-egyeztetés szükséges.

Fotó: XV Média, Vargosz

Fotó: XV Média, Vargosz

– A varrodát is egyre többen látogatják. Az internetezési lehetőség lehetne kihasználtabb, ezt is próbáljuk népszerűsíteni – mondta el Juhász Márton, a szolgáltatásokat üzemeltető Palota-15 Nonprofit Kft. ügyvezetője.
Mint megtudtuk, az októberi ingyenes időszakban csaknem kétszázötvenen használták ki a lehetőséget, akik közül sokan azóta is keresik a mosodai szolgáltatást. Egy varróklub is működik a szolgáltatóegységben, ahol az érdeklődők megvarrhatják a ruháikat. Ebben profi varrónő segíti a vállalkozó szelleműeket.
– Kezdetben adománybolt létrehozásáról is szó volt, azonban ezt a kezdeményezést hamar felszámolták a helyhiány és a fertőzésveszély miatt. Az viszont látszik, hogy mind az adományozók, mind az igénybevevők köre elég nagy, tehát érdemes lenne elindítani, csak nem a mosoda-varroda keretein belül – hangsúlyozta Juhász Márton.

Comments are closed.