Átlagos olvasási idő: < 1 perc

Az elektronikus felvételi a felsőoktatásba történő jelentkezés és a felsőoktatási felvételi eljárás alatti ügyintézés online változata. A felületet a Felvi.hu-n történő regisztrációt követően bárki igénybe veheti.

e-felvételi, illusztráció

e-felvételi, illusztráció

Ha szükséges, akkor az oldalon javíthatók a jelentkezéskor megadott adatok, így nem kell a különböző kérelmek kitöltésével és postázásával bajlódni. Ezzel elkerülhetők a hibák, hiszen a rendszer kiszűri az elírásokat és a hiányos kitöltést.
Szintén az E-felvételi felületén ellenőrizhetik a jelentkezők a már benyújtott dokumentumaik feldolgozottságát, a feldolgozás eredményét, valamint megtekinthetik a dokumentumképeket is.
Az E-felvételi ügyintézési funkciói azok számára is nyitva állnak, akik korábban – a jelentkezéskor – nem használták még az E-felvételi felületét. Nekik először regisztrálniuk kell a www.felvi.hu honlapon, valamint az E-felvételi használatához meg kell adniuk a felvételi azonosító számukat. Az első belépéskor kapnak egy biztonsági kódot, amelyre az ügyintézési funkciók használatához van szükség. Fontos, hogy a jelentkezők megőrizzék a biztonsági kódjukat tartalmazó e-mailt.
Az E-felvételit július 10-ig minden jelentkező használhatja adatbetekintésre, dokumentumpótlásra, adat- és sorrendmódosításra. Részletek www.felvi.hu

Comments are closed.